На Тернопільщині сварка між закарпатцями завершилася різаниною

07.09.2020 22:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

До Підволочиської лікарні з ножовим пораненням потрапив двадцятирічний мешканець Мукачева. Чоловіка, який стікав кров'ю, побачили перехожі та викликали швидку.

Як повідомляє поліція, потерпілий приїхав до родини ромів, яка живе неподалік сміттєзвалища та займається сортуванням сміття. Між ним та братом господині постійно виникали сварки через харчі та побутові речі. Останній конфлікт завершився ножовим пораненням – сорока восьмирічний уродженець Закарпатської області завдав молодому чоловікові удар кухонним ножем в живіт.

Попри рану, чоловік зміг дістатися до райцентру. У місті його побачили мешканці та викликали медиків. Лікарі констатували проникаюче поранення, яке в кількох місцях зачепило пряму кишку.

До слова, нападника затримали. У скоєному він зізнався. Згодом з'ясувалося, що чоловік перебуває у розшуку Закарпатської поліції за погрозу вбивством.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі