В одному із вишів Тернополя розпочалося дистанційне навчання

Опубліковано:
7 Вересня, 2020

На час перебування Тернополя у «червоній» зоні, Західноукраїнський національний університет (колишній ТНЕУ) перейшов на дистанційне навчання. Від сьогодні, 7 вересня, лекційні та практичні заняття будуть проводяться онлайн.

«З метою належної організації заходів, спрямованих на профілактику захворюваності коронавірусною хворобою (COVID-19) серед працівників і студентів ТНЕУ з 07.09.2020 р. запроваджується змішане навчання (відповідно до рекомендацій, затверджених наказом № 212 від 30.06.2020року «Про організацію освітнього процесу у 2020/2021 навчальному році»), а саме – лекційні та практичні заняття будуть проводитися дистанційно за допомогою платформ MOODLE, ZOOM та інших (на час перебування м. Тернополя в червоній зоні)», – повідомляють в університеті.

До слова, 7 вересня почали діяти нові карантинні зони, відповідно до їх епідемічного поділу. Зокрема, до «червоної» карантинної зони віднесли міста Тернопіль, Бережани, Чортків, Бережанський, Бучацький, Гусятинський, Монастириський, Теребовлянський, Тернопільський та Чортківський райони.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #ТНЕУ
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: