Тернопільський підприємець відвідав Форум МСП, що пройшов у столиці

07.09.2020 21:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

У столиці відбувся Форум МСП. Перезавантаження 2020. Його учасники вчилися будувати та вдосконалювати ділові стосунки, шукати платформи для ведення бізнесу під час кризи. Допомагали в цьому спікери, які мають досвід подолання не однієї кризи, успішні інвестори, власники та співзасновники великих компаній.

Навчання, ділове і дружнє спілкування проходило на кількох панелях.

Антикризовий менеджмент. Версія 2020. Тут вчилися витримувати удари та зберігати позиції, знаходити нову точку опору для подальшого зростання.

null

- «Тут будують бренди». Учасники змогли запозичити досвід відомих брендів у сферах ювелірної справи, чоловічих костюмів, спільної оренди нерухомості.

- «Тут планують зростання». На цій панелі учасники отримали об'єктивну інформацію щодо просування експорту, про підтримку українських товаровиробників на міжнародних ринках.

- На панелі «Тут прокачують бізнес» лідери вітчизняної бізнес-освіти допомагали актуалізувати знання учасників форуму, сформувати нові погляди на звичні речі та механізми.

null

Обговорювалися також питання створення умов для діяльності бізнесу, правильного ставлення цілей і залучення інвестицій, екологічного співіснування, розвинення партнерства. Багатьом запам'яталося спілкування з засновником холдингової компанії UFuture Василем Хмельницьким, який розповів, як розвинути бізнес від нуля до мільйона, та про діяльність двох екосистем − «Біла церква» і UNIT.City, де проходив форум. Такі моделі, на думку спікера, дають змогу перебувати в середовищі однодумців, дозволяють бізнесу ставати більш гнучким і стабільним.

null

Загалом, на форумі виступили понад 40 спікерів. Як зауважив його учасник, Тарас Демкура, віцепрезидент Національного комітету Міжнародної Торгової Палати з питань сталого розвитку, енергоефективності та збереження довкілля, для нього форум став місцем, де «можна вчитися, зустріти своїх друзів та добрих приятелів, а також налагодити ділові стосунки».

null

«Цьогорічний форум не став виключенням. Понад 40 провідних експертів ринку ділилися своїм досвідом та кращими практиками.

Цікавим та практико-орієнтованим був виступ Прем‘єр-міністра України Дениса Шмигаля. Мені сподобалися позитивні меседжі та плани на майбутнє. І завершив форум МСП креативний та повчальний виступ Василя Хмельницького, який дав дорожню карту та чіткі рекомендації для кожного з нас, як діяти в час кризи.

null

Форум став першим великим виходом «в люди», але вселив надію в те, що все буде добре. Головне — ніколи не опускати руки», — написав на свої сторінці у фейсбук Тарас Демкура.

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі