Діти з Тернопільщини лауреати на переможці Міжнародного медіафестивалю «Дитятко 2020»

Опубліковано:
7 Вересня, 2020

Міжнародний дитячий медіа фестиваль “Дитятко” щороку об’єднує велику кількість дорослих та дітей авторів телепрограм, анімаційних фільмів, радіопрограм, фільмів для дітей, юних блогерів тощо. Фестиваль цієї осені з 2 по 5 вересня вперше пройшов он-лайн у м. Харків. Он-лайн майстер-класи, лекції, он-лайн відкриття та закриття події. З майже півтора тисячі поданих робіт у фінал пройшло 235 робіт. Учасники з Тернопільщини отримали, як дипломи лауреатів так і отримали вперше Гран-прі фестивалю.

Вітаємо лауреатів з Тернопільщини та з Тернополя: Дитяче інтернет-телебачення “Вуаля” телепрограма “Стильняшки”, Гурток анімації і медіа “Чарівники” (Великобірківського будинку творчості школяра) анімація “Добра справа”, Кіношкола “FilmWorkshop” телепрограма “Я теж хочу… мати квітковий магазин”, Медійна школа “The Best” телепрограма “Welcome”.

Вітаємо лауреатів з пітчингу: Медійна школа “The BEST”, м. Тернопіль “Пацани” сценарій (пригоди, містика), Кіношкола FilmWorkshop, м. Тернопіль “Інвалідка” (драма), Емілія Фай, м. Чортків Тернопільської області “Інспектор ДОГ” (інформаційно-розважальне реаліті-шоу).

Вітаємо Анастасію Щербакову та її колежанку по програмі “Я теж хочу… мати квітковий магазин” Альбіну Пржевальську з Гран-прі Міжнародного дитячого медіа фестивалю “Дитятко 2020” у номінації “Кращий тележурналіст”.

null

 

null

 

null

Церемонія закриття фестивалю:

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #дитина, #нагорода, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: