Діти з Великих Бірок разом з Червоним Хрестом відзначили Міжнародний день благодійності

Опубліковано:
6 Вересня, 2020

Подія відбулась на території Великобірківського будинку творчості школяра. Найбільше було дітей з малозабезпечених родин та з особливими потребами. Разом з волонтерами діти мандрували “галявиною добра”, говорили про Мати Терезу, знайомились, грали в ігри та в бадмінтон, разом дивились фільми, які створили вихованці Великобірківського БТШ. Допис про подію розмістили у фейсбуці на сторінці Великобірківського будинку творчості школяра.

“Потреба бути милосердним — одна з найважливіших чеснот людини. Від ідеї благодійності виходять ідеї співчуття, відповідальності, безкорисливості. — дописує методист центру Ольга Урманець, — бути справжнім благодійником — це мистецтво. Це реальна можливість зрозуміти, що, роблячи добрі справи, ти змінюєш світ. Адже глобальна ідея благодійності — змінити світ на краще. Вшановуючи память Мати Терези, видатної жінки, діяльність якої дала великий поштовх розвитку благодійності у понад 100 країнах світу, Генеральна Асамблея ООН проголосила 5 вересня Міжнародним днем благодійності.

З цієї нагоди 4 вересня 2020 року Великобірківський будинок творчості школяра спільно з Тернопільською обласною організацією Товариства Червоного Хреста України за сприяння відділу освіти Тернопільської РДА та Тернопільської районної організації ТЧХУ провели для дітей з різних соціальних категорій СВЯТО ДОБРА.

На свято завітали начальник відділу освіти Тернопільської РДА В.З Цаль, голова Тернопільської районної організації ТЧХУ О.М. Нижник, головний регіональний фахівець Тернопільської обласної організації ТЧХУ Тетяна Стасенко та волонтери.

Діти мали можливість на уявних “Каретах” відправитись у чарівну країну “Доброти”, побувати на галявині Добра, відвідати майстер-клас з професійного бадмінтону від чемпіона області Дороша Максима, зустріти справжнього СУПЕР-ГЕРОЯ та переглянути мультфільм “Добра справа” та нові фільми від медіа-студії “Чарівники” на дану тематику у кінозалі під відкритим небом.

Не обійшлося і без подарунків від самісінького СУПЕРМЕНА!

Діти щасливі та задоволені! – Вони отримали заряд доброти та радості.

Адже справжня благодійність починається з щирої посмішки та любові, з доброго слова, сказаного вами оточуючим. Тож творімо добро і надалі разом!”

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійність, #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: