Тернополяни будуть жити у безпечних дворах (Відео)

Опубліковано:
5 Вересня, 2020

 Команда Сергія Надала “Порядок, Відповідальність, Справедливість” реалізовує програму «Безпечний двір»

Важливо

Благодійний фонд “Порядок, Відповідальність, Справедливість” встановлює камери відеоспостереження у дворах багатоповерхівок. Програма «Безпечний двір» добре проявила себе у містах Польщі та Канади, тепер вона реалізовується в Тернополі.

Суть програми.

У дворах будинків встановлюють камери відеоспостереження. Камери будуть підключені до інтернету, тож жителі будинку зможуть переглядати відео з двору онлайн з свого комп’ютера, ноутбука або телефону. Поряд з будинками встановлять також знак «Безпечний двір», який попереджатиме про відеозйомку.

Пряма мова

«Сьогодні наша команда провела збори з мешканцями двору на «Новому світі», де презентували програму «Безпечний двір». Встановили унікальні камери відеонагляду, здатні розпізнавати номери автомобілів. По-перше, це посилить безпеку у дворі, адже камера буде цілолодобово фіксувати ситуацію. По-друге, тернополяни зможуть в онлайн режимі слідкувати за тим, що відбувається у дворі. Наприклад, чи все нормально з дітками, які бавляться у дворі», – зазначив активіст благодійного фонду «Порядок, Відповідальність, Справедливість» Ігор Гірчак.

Злочинцям стоп

Проект «Безпечний двір» вже успішно реалізували в Канаді та Польщі. Тепер настав час Тернополя. Після встановлення відеокамер двір позначається знаком «Безпечний двір». Це своєрідний знак «злочинцям стоп», що їм краще минати цей двір.

Слово тернополянам

Мешканка двору на «Новому світі» розповіла про прикрий випадок, який завдяки програмі «Безпечний двір» не повториться.

«Цього літа ми мали прикрий інцидент. Були пограбовані декілька підвалів. Також були випадки грабунку квартир. Тому вдячні за реалізацію цієї дійсно потрібної програми. Ми переконані, що така програма з встановлення камер відеоспостереження, допоможе попередити правопорушення і зробить ці двори справді безпечними», – розповіла місцева мешканка.

Нагадаємо, нещодавно тернополяни об’єдналися в нову партію «Порядок. Відповідальність. Справедливість» і відкрито заявили про підтримку міського голови Тернополя Сергія Надала.

У свою чергу, міський голова заявив, що підтримує намір команди «Порядок. Відповідальність. Справедливість» йти до міської ради Тернополя і вірить в їх успіх.

«Знаю цих людей особисто, знаю їх як професіоналів своєї справи. Це голови ОСББ, лікарі, вчителі, місцеві виробники. Дякую усім тернополянам, які підтримують мене», – заявив Сергій Надал.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #безпечні двори, #камери відеоспостереження, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: