Антисанітарія: у яких умовах на Тернопільщині лікують пацієнтів з COVID-19

05.09.2020 19:51   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Люди обурені станом палат у Лановецькій центральній районній лікарні, де лікують пацієнтів з коронавірусом. Світлинам у соціальній мережі «Фейсбук» поділилася Марина Павловна.

За словами жінки, у її матері підтвердили коронавірус. Вона була госпіталізована до Лановецької центральної районній лікарні. Проте умови в палаті, в яку поклали жінку, зовсім не відповідають тому, аби лікувати там хворих.

«Як на мене, все має бути стерильно і чисто, але такого жахіття не то що подумати, я навіть уявити нічого гіршого не могла. Так ось у палаті та загалом брудно (нагадаю відділення інфекційне, лікуються хворі на ковід), дверцята тумбочок відвалюються, хворі лежать на старих панцирних ліжках, у яких для того, щоб не прогинались пружини підкладено дерев'яна дошка. По словах мами лежати не можливо, а коли вона сидить, то їй важко дихати», – йдеться у дописі.

Окрім жахливих умов перебування, майже усі ліки прийшлося купувати за власний кошт, оскільки таких медикаментів у лікарні не має. Також, попри бажання, перевести матір до іншої лікарні жінка не може.

«Безсила щось зробити, перевезти в кращі умови не можу, бо у Лановецькій ЦРЛ таких умов просто нема, до іншої лікарні, також не перевезуть, бо хвора на вірус. Повна безвихідь», – додає Марина Павловна.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі