На Тернопільщині відкрили ще одну сучасну амбулаторію

05.09.2020 18:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У селі Більче-Золотому Борщівського району відкрили сучасну новозбудовану амбулаторію. Медичний заклад уже почав приймати пацієнтів. Про це повідомляє Тернопільська обласна рада.

В приміщенні обладнали лікарські кабінети, діагностичний кабінет, палату для пацієнтів, котрим потрібна госпіталізація, підсобні приміщення. Також, в амбулаторії розмістився пункт екстреної швидкої медичної допомоги.

«Сучасні амбулаторії – це новий стандарт у наданні первинної медичної допомоги мешканцям сіл, яких на Тернопіллі значна більшість, доступна та якісна кваліфікована допомога, комфортні умови та сучасне обладнання, в тому числі й для впровадження телемедицини. Разом з тим вже другий рік поспіль ці процеси у великій мірі сповільнились. Тому дуже радий, що тут, у Більче-Золотому, нам все вдалося», – зазначив Віктор Овчарук.

До слова, амбулаторія у селі Більче-Золотому є однією із вісімнадцяти запланованих до будівництва.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі