Ера смарттехнологій: кращі «розумні» пральні машини

Опубліковано:
5 Вересня, 2020

«Розумні» пральні машини підтримують можливість дистанційного керування, а деякі навіть розуміють голосові команди. Експерти MagaZilla проаналізували характеристики найпопулярніших моделей та підготували шорт-лист кращих пральних машин.

AEG L 9FEA69S

Пральна машина з інверторним двигуном здатна за один цикл випрати до 9 кг білизни. Середня витрата води — 47 л. Технологія SoftWater сприяє очищенню та пом’якшенню води. Робочі параметри пристрою відображаються на цифровому дисплеї. Передбачено підтримку сенсорного управління. Є можливість керувати функціями зі смартфона за допомогою мобільного застосунку. Клас енергоспоживання — A+++.

Порада! Щоб придбати пральну машину найвигідніше, рекомендуємо порівняти ціни на товари в каталозі m.ua.

LG F2J7HG2W

Модель LG F2J7HG2W поєднує функції пральної машини та сушарки. За один цикл вона може випрати до 7 кг білизни. Максимальний об’єм білизни, яку можна завантажити для роботи в режимі сушіння, — 4 кг. Агрегат обладнано тихим та надійним мотором Inverter Direct Drive. Реалізовано фірмову технологію обертання барабана «6 рухів турботи», яка забезпечує дбайливе прання різних типів тканин. У розпорядженні користувача — 14 автоматичних програм, включно зі швидким пранням та режимом прання парою.

Samsung WW70R62LATW

Пральна машина Samsung WW70R62LATW може похизуватися прогресивними функціональними можливостями та енергоефективністю. За один цикл агрегат у середньому витрачає 42 л води. Клас енергоспоживання — A+++. Максимальна місткість барабана — 7 кг. Передбачено повітряно-бульбашковий режим Eco Bubble для догляду за делікатними тканинами, а також опцію прання парою, яка сприяє ефективному видаленню складних забруднень та усунення алергенів. Через мобільний застосунок SmartThings можна дистанційно керувати пральною машиною й активувати режим самодіагностики.

Electrolux PerfectCare 600 EW6F3R48SA

У пральну машину Electrolux PerfectCare 600 EW6F3R48SA за один цикл вміщується до 8 кг білизни. На вибір запропоновано 14 автоматичних програм, включно з режимом прання парою. Система SensiCare автоматично коригує параметри залежно від завантаження барабана. Є функція автоматичного дозування мийних засобів AutoDose. Енергоспоживання відповідає класу А+++.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #магазин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пральна машинка, #тернопіль, #тернопільські новини, #техніка
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: