З понеділка зі станції Тернопіль не будуть брати пасажирів

Опубліковано:
5 Вересня, 2020

З 00.00 години 7 вересня у Тернополі потяги далекого сполучення не будуть брати пасажирів. Поїзди зупинятимуться лише для висадки людей. Про це повідомляє прес-служба «Укрзалізниці».

Оскільки Тернопіль опинився у «червоній» зоні карантину, «Укрзалізниця»  припинила продаж квитків. Зокрема, зі станції Тернопіль тимчасово не будуть продавати квитки на потяги: №21/22 Харків — Трускавець; №12/11 Одеса — Львів; №81/82 Київ — Ужгород; №49/50 Київ — Трускавець; №136/135 Снятин — Одеса — Чернівці; №108/107 Одеса — Ужгород; №110/109 Львів — Херсон; №41/42 Дніпро — Трускавець; №715/716 Київ — Львів.

Люди, які купили квитки на потяги з Тернополя після 7 вересня, можуть повернути їхню вартість у касі залізничного вокзалу.

Нагадаємо, що Тернопіль, Бережани, Чортків та Бережанський, Бучацький, Гусятинський, Монастирський, Теребовлянський, Тернопільський, Чортківський райони віднесли до «червоної» зони карантину.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поїзди, #тернопіль, #тернопільські новини, #укрзалізниця
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: