У Гусятині посилять карантинні обмеження

04.09.2020 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

У Гусятинському районі з 7 вересня посилять карантинні обмеження, які визначені «червоний» рівень епідемічної небезпеки. Про це повідомляє Гусятинська районна державна адміністрація.

Відтак, з понеділка буде заборонено: відвідування закладів соціального захисту, в яких перебувають люди похилого віку; роботи хостелів, турбаз тощо (окрім готелів); планових госпіталізацій до лікарень; роботи спортзалів, фітнес-центрів, закладів культури; проведення масових заходів; роботи громадського транспорту ; відвідування закладів освіти ; діяльності ТРЦ, кафе і ресторанів; проведення концертів, дискотек, робота розважальних закладів (нічних клубів).

Посилити контроль за дотриманням карантинних обмежень доручили Гусятинському відділенню поліції ГУНП в Тернопільській області та Головному управлінню Держпродспоживслужби.

Нагадаємо, що Тернопіль, Бережани, Чортків та Бережанський, Бучацький, Гусятинський, Монастирський, Теребовлянський, Тернопільський, Чортківський райони віднесли до «червоної» зони карантину.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі