Водію, що вчинив смертельне ДТП через несправний транспортний засіб, повідомлено про підозру

Опубліковано:
4 Вересня, 2020

Під процесуальним керівництвом прокуратури Тернопільської області  водію з м. Чортків повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 286 КК України (порушення правил експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило смерть потерпілого.

За даними досудового розслідування, водій, порушуючи правила ПДР, користувався автомобілем MERCEDES-Benz у якому гальмівна система перебувала у технічно несправному стані.

Експлуатуючи несправний автомобіль, 11 серпня 2020 року чоловік припаркував його навпроти будинку у с. Рублин Бучацького району на ділянці дороги із крутим спуском. Поки водій купував яблука у місцевих мешканців,  MERCEDES розпочав самовільний рух назад та наїхав на жителя села, що перебував неподалік від транспортного засобу.

Внаслідок наїзду автомобіля пішохід помер від отриманих травм. Розслідування триває.

Довідково: стаття інкримінованого злочину передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: