Винуватець ДТП, який збив 8-річну дитину, перебуватиме під вартою ще півтора місяця

Опубліковано:
4 Вересня, 2020

У Тернополі відбулося засідання суду по справі 38-річного жителя села Смолянка Володимира Суховера, який п’яним збив автівкою 8-річного Юрчика Чорного. Сьогодні у залі засідань розглядали клопотання про продовження запобіжного заходу тримання його під вартою. Рішенням суду цей строк продовжили до 15 жовтня.

Під час засідання матері постраждалого хлопчика знадобилася допомога медиків, її забрала карета швидкої допомоги. Як повідомила згодом журналістам “Файного міста” Наталія Чорна, через пережитий стрес стан її здоров’я погіршився. Зараз жінка вдома, їй вже краще.

Нагадаємо, 8 липня у ДТП постраждав Юрчик Чорний, який разом з сестричкою гуляв на дворі. На момент аварії діти знаходилися неподалік домівки. Дівчинка встигла відбігти, коли мчав автомобіль, а хлопчик потрапив під колеса. Дитина отримала важкі травми голови, виявлено перелом кісток тазу, був у комі.

Першу допомогу надавали сусіди. Вони ж і викликали швидку допомогу. Водій намагався втекти, та не зміг, адже ледве стояв на ногах. Від самосуду його врятували поліціанти, які прибули на місце ДТП. Зазначимо, що в крові керманича було виявлено 2,34 проміле алкоголю. Окрім цього в автівці перебував пасажир – також у нетверезому стані.

Володимирові Суховеру інкримінують ч. 2 ст. 286 ККУ — порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Підозрюваному загрожує позбавлення волі – від 3 до 8 років. 

Зазначимо, що в родині Чорних шестеро дітей. Юрчик – наймолодший. Через отримані травми він переніс кілька операцій. Зараз хлопчик вже вдома, проте ще не ходить.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автопригода, #алкоголь, #водій, #ДТП, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: