Тернопіль віднесли до «червоної» зони карантину

Опубліковано:
3 Вересня, 2020

На засіданні Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, яке відбулося 3 вересня, прийняли нове епідемічне зонування. Відтак, до «червоної» зони карантину потрапив Тернопіль, Бережани Чортків, Бережанський, Бучацький, Гусятинський, Монастирський, Теребовлянський, Тернопільський та Чортківський райони. Про це повідомив Міністр Кабінету міністрів України Олег Немічев на своєму Telegram каналі.

«Червона» зона передбачає повернення до суворих карантинних обмежень. Зокрема, припиняється робота громадського транспорту, ресторанів, ТРЦ, кінотеатрів і закладів освіти. Під обмеження також потрапляють планові госпіталізації та відвідування органів соцзахисту.

До слова, нові карантинні обмеження почнуть діяти з 00 годин 00 хвилин 07 вересня (понеділок).

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #оронавірус, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: