3 вересня – роковини бездарної спецоперації російських силовиків у Беслані

Опубліковано:
2 Вересня, 2020

Росія перетворилась на терористичну державу, яка здійснює акти терору по всій земній кулі

3 вересня – безумовний день скорботи за загиблими під час спецоперації по визволенню заручників, яку так бездарно провели російські спец призначенці 3 вересня 2004 року. Загинуло 334 людини. Поранено понад 800. Із 334 загиблих – 186 дітей! В ході слідства було викрито багато фактів, які дають підставу розглядати трагічні події у Беслані (Північна Осетія, 1-3 вересня 2004 року), захоплення заручників та подальший штурм, як заздалегідь сплановану операцію російських спецслужб.

Якою ж негідною та підлою повинна бути влада Росії, щоб потім, в 2005 році федеральним законом «Про дні військової слави Росії» встановити в цей день, 3 вересня, «День солідарності в боротьбі з тероризмом». Нечуваний цинізм встановити пам’ятною датою день справжньої трагедії, до якої причетна САМА ВЛАДА Россії!

3 вересня о 21:00 ГО «Агенція розвитку демократії та інформаційних свобод» організовує захід під Посольством Російської Федерації в м. Києві за адресою: Повітрофлотський проспект, 27.

Наша мета – привернути увагу до того, що Росія перетворилась на терористичну державу, яка здійснює акти терору по всій земній кулі та формує атмосферу страху на власній території, в анексованому Криму та Донбасі.

Ми запрошуємо всіх небайдужих приєднатися до акції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини україни, #спецоперація російських силовиків у Беслані
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: