На Шумщині без газу залишилися два села: екскаватор з Борсуківської ОТГ пошкодив газову трубу

Опубліковано:
2 Вересня, 2020

У село Піщатинці Шумського району, під час несанкціонованого копання водогону, пошкодили газову трубу. В результаті чого, понад 110 людей, а також частина мешканців сусіднього села Кудлаївка, залишилися без газу. Про це повідомляє Shumsk.Info. 

«Пригода сталася внаслідок недотримання передбачених нормативних вимог щодо погодження з газовою службою на проведення земляних робіт в місцях розташування підземних газопроводів. Щоб викопати траншеї для укладення водопровідних труб, вуличний комітет в селі найняв екскаватора з Борсуківської ОТГ Лановецького району. Проте керівництво комітету не звернулося за письмовим дозволом до Шумського УЕГГ , щоб погодити початок землерийних робіт в присутності працівника підприємства », – коментує головний інженер Шумського УЕЕГГ Сергій Рудзінський. 

Наразі бригада шумських газовиків виконує аварійно-відновлювальні роботи. За попередніми оцінками, вони можуть бути завершені сьогодні, 2 вересня, до кінця робочого дня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Борсуківська ОТГ, #газ, #газопровід, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: