Вирішили купити iPhone, але не знаєте, який моделі віддати перевагу? Маркетологи e-Katalog підготували шорт-лист найпопулярніших смартфонів від Apple станом на 2020 рік.

iPhone Xs

Смартфон Apple iPhone Xs 64gb отримав 5,8-дюймовий OLED-дисплей, який розпізнає силу натискань. Завдяки цьому пристроєм можна керувати за допомогою жестів. Роздільна здатність екрана — 2436 × 1125. В основі апаратної конфігурації лежить 6-ядерний процесор A12 Bionic. Об’єм оперативної пам’яті — 4 ГБ. Ємність акумулятора — 2568 мАг. Основна камера складається з двох фотооб’єктивів по 12 МП. Роздільна здатність фронтальної камери становить 7 МП.

Пристрій підтримує технологію швидкого заряджання Power Delivery. Корпус захищено від води та пилу за стандартом IP68.

iPhone SE (2020)

Смартфон iPhone SE 2 від Apple гідно оцінять шанувальники компактних девайсів. Ґаджет оснащено 4,7-дюймовим Retina HD – дисплеєм. Це один з найбюджетніших пристроїв у лінійці компанії. Водночас продуктивність знаходиться на рівні флагманів. На борту — швидкий процесор A13 Bionic і 3 ГБ оперативної пам’яті. Камера на 12 МП з можливістю запису 4К-відео чітко фіксує всі деталі. Роздільна здатність selfie-камери — 7 МП (f/2.2). Арсенал функцій та ефектів дає змогу створювати справжні фотошедеври. Пило- та вологозахист відповідає стандарту IP67. Є можливість швидкого заряджання батареї.

iPhone 11

Вишуканий зовнішній вигляд, потужний мобільний процесор A13 Bionic, 12-мегапіксельна камера з можливістю запису 4К-відео, технологія розпізнавання обличчя Face ID — конкурентні переваги iPhone 11. Смартфон може похвалитися вдосконаленою системою з двох камер (12 МП + 12 МП), що дає можливість створювати фотознімки з широким і надшироким кутом огляду. Передбачено нічний режим, який автоматично вмикається, коли освітлення обмаль. Фотографії яскраві й насичені навіть без використання спалаху.

iPhone 11 Pro Max

В основі смартфона лежить прогресивний процесор A13 Bionic з підтримкою технологій машинного навчання та 4 ГБ оперативної пам’яті. Ґаджет отримав потрійну основну камеру (12 МП + 12 МП + 12 МП) з безліччю додаткових ефектів, що дає можливість робити професійні мобільні фотографії. Технологія Smart HDR розпізнає людей в кадрі й обробляє їх інакше, ніж решту знімка. Завдяки грі світла та тіні обличчя мають виразний вигляд, водночас відтінок шкіри природний. Діагональ дисплея — 6,5 дюйма (2688 × +1242). Ємність акумулятора — 3969 мАг.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #iphone, #рейтинг, #телефон, #характеристика
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: