Виключно аполітичний: у Тернополі відбувся економічний онлайн-форум «Summer Ternopil Economic Platform»

Опубліковано:
1 Вересня, 2020

У Тернополі відбувся наймасштабніша бізнес-подія цього літа – форум «Summer Ternopil Economic Platform». Зважаючи на карантинні обмеження, захід провели онлайн, у якому взяли участь спікери не лише з Тернопільщини, а й з інших регіонів.

«Summer Ternopil Economic Platform» планували провести весною, але пандемія відтермінувала захід. Тому, враховуючи карантинні обмеження, форум вирішили провести онлайн.

«Не залежно від пандемії форум би відбувся. Адже він мав на меті донести більше інформації про область. Також, одним із завданням, об’єднати зусилля експертів із різних регіонів. Адже коли спілкуєшся з міжнародними інвестора, вони хочуть , щоб був спільний кейс пропозицій», – зазначає організатор Руслан Кулик.

Форум став виключно аполітичним. Спікери розповідали про бізнес та як залучити нових інвестицій у громаду. За словами організаторів, вони намагалися створити спільний майданчик для просування бізнесу у регіонах.

«У нас не було мети пропіарити владу. Тому, форум відбувся без партійних логотипів, без роликів, агітація. Акцент був на бізнес та створення бізнес-середовища», – додає один з організаторів Михайло Тимошик.

«Summer Ternopil Economic Platform» мав дві складові: дискусійні панелі та онлайн-стрім. За словами організатора Тараса Савчука, вони мали намір створити онлайн-присутність учасника. Адже самі дискусійні панелі було б не цікаво дивитися. Згодом відеозапис з форуму оприлюднять на сайті, який буде доступний впродовж деякого часу.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Summer Ternopil Economic Platform, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: