Тернопільському обласному навчально-реабілітаційному центру передали ключі від «Казкового автомобіля»

Опубліковано:
1 Вересня, 2020

Вихованцям Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру передали «Казковий автомобіль». Ключі від авто вручили сьогодні, під час першого дзвоника. Про це повідомляє Олег Киналь у соціальній мережі Фейсбук.

Придбаний автомобіль оснащений спеціальними пристроями для перевезення інвалідних крісел. А для того, щоб авто було яскравішим, його вирішили розфарбувати.

«До цієї благодійної акції долучився, як дизайнер, художник. Хотілось, щоб автомобіль був яскравим, веселим, неповторним. Тому намалював героїв, усіма улюблених казок: “Котигорошко”, “Івасик-Телесик”, “Кривенька качечка”, “Червона шапочка”, “Фарбований лис” та ін. Є там і малюнки обереги, такі як “Добрий ельф”, що буде оберігати дітей у дорозі», – йдеться у дописі.

Зазначимо, що у Тернополі тривала благодійна акція «Казковий автомобіль». Метою проєкту було зібрати кошти на придбання спеціалізованого авто для перевезення дітей з інвалідністю. Щоб зібрати необхідну суму, вихованці Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру записали аудіо казки, які продавали.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #казковий автомобіль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: