5-6 вересня, вчетверте в Луцьку на Волині відбудеться відкритий кубок України зі середньовічного бою та відбіркові змагання до Національної збірної зі середньовічного бою “Середньовічний Лучеськ. Доблесть віків“!

Понад 100 лицарів зійдуться в масових та одиночних поєдинках, ламаючи обладунки, мечі та щити! Змагання відбуватимуться в номінаціях “16 на 16”, “10 на 10”, “5 на 5”, “3 на 3”, “щит і меч”, “довгий меч”, “древкова зброя”. На гостей чекають приголомшлива гра — арчер-таґ. Минулорічні перестрілки з луків та захоплення позицій суперників неабияк запаморочили наших гостей. Отож і цього року організатори пропонують драйвово провести час з луком у руці.

Також постійно діятимуть зони: фехтування, стрільба з лука, аматорський лучний турнір, середньовічна костюмерна, ярмарок майстрів автентичних ремесел, смачна кухня та багато іншого.

Тетяна Яцечко-Блаженко

null

 

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бій, #змагання, #лицар, #луцьк
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: