«Майже рік видурював гроші у жінок»: у Тернополі впіймали шахрая

Опубліковано:
31 Серпня, 2020

У Тернополі впіймали шахрая, який майже рік видурював гроші у жінок. Суми збитків різні — в однієї викрав одну тисячу гривень, а в когось сім, десять чи навіть 15 тисяч.

Як повідомляє поліція, зловмисник знайомився зі жінками в інтернеті. Спілкувався з ними, з деяким навіть зустрічався. Таке листування тривала впродовж кількох місяців. Згодом, він просив подругу допомогти йому вивести готівку, виграну через букмекерську контору. Для цього необхідно сказати номер рахунку, на який мали б прийти гроші, які потрібно зняти. Жінки погоджувалися.

«Далі співрозмовник розповідав про помилку переказу і просив сфотографувати картку з обох боків або назвати особисті конфіденційні дані. Отримавши усю інформацію, шахрай обкрадав своїх знайомих, перекидаючи гроші на свою картку, або картку товариша», – зазначає начальник відділу кримінальної поліції Тернопільського відділу поліції Віктор Демчан.

Особі зловмисника вдалося встановити. Ним виявився 27-річний житель Зборова. Триває розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #крадіжка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #шахрай
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: