До 15 років позбавлення волі: на Тернопільщині заочно засудили учасника ЛНР

31.08.2020 19:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

На Тернопільщині заочно судили учасника терористичної організації «Луганська народна республіка». Суд визнав винним чоловіка та засудив його до 15 років позбавлення волі.

Як повідомляє Прокуратура Тернопільської області, мешканець Луганщини у 2014 році добровільно вступив до «1 мотострілкового батальйону 6 Окремого мотострілецького козачого полку імені Платова» терористичної організації «ЛНР», де його було призначено на посаду командира взводу матеріального забезпечення та присвоєно військове звання прапорщика. Впродовж двох років чоловік забезпечував учасників терористичної організації зброєю, боєприпасами, вибухівкою, харчовими продуктами тощо.

До слова, оскільки чоловік перебуває у розшуку, то початок строку відбування покарання обчислюватиметься з дня її затримання та приведення вироку до виконання.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі