«Контінентал Фармерз Груп» провела День поля

31.08.2020 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Оксана Горобець

У п’ятницю, 28 серпня, на базі власного науково-дослідного поля поблизу м. Хоростків Тернопільської обл. «Контінентал Фармерз Груп» провела День поля. Участь у заході взяли як представники партнерів Компанії, так і колеги по аграрній галузі. Зокрема, День поля «Контінентал» відвідали фермери із Тернопільщини, Львівщини, Буковини, які отримали можливість перейняти передовий досвід Компанії у вирощуванні деяких сільськогосподарських культур тадетальніше ознайомитися із технологіями рослинництва, що їх застосовує «Контінентал Фармерз Груп».

В рамках заходу всі учасники змогли детально оглянути дослідні ділянки з посівами сої, соняшнику, кукурудзи, на яких аграрії презентували результати своїх виробничих випробувань; оцінити вплив різних зовнішніх та технологічних факторів на стан і врожайність культур; обмінятися досвідом використання нових технічних рішень; проаналізувати підходи до вибору гібридів насіння, засобів захисту рослин, мінеральних добрив та ін.

Генеральний директор «Контінентал Фармерз Груп» Георг фон Нолкен наголосив, що проведення таких Днів поля сприяє не тільки підвищенню професійного рівня агроспеціалістів Компанії, а й загалом розвитку сільського господарства в регіоні. «Наших колег по галузі ми вважаємо, перш за все, своїми партнерами, з якими пліч-о-пліч обробляємо землі, а отже, маємо об’єднувати зусилля і разом дбати про ці землі, а нашу галузь робити передовою та привабливою. Безсумнівно, досвід малих та середніх фермерів такий же важливий, як і досвід великих агрохолдингів. “Контінентал” – цілковито відкрита Компанія, і ми готові освоювати нові для себе напрямки партнерства із фермерами, наприклад – надавати послуги елеваторів та допомагати їм у реалізації вирощеного зерна, а також надавати допомогу у забезпеченні необхідними матеріальними засобами під час посіву», – розповів Георг фон Нолкен.

null
Фото з мережі Інтернет

Зважаючи на карантинні обмеження, всі елементи програми Дня поля у «Контінентал» були проведені під відкритим небом та з дотриманням рекомендованих заходів безпеки.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі