У тернопільському спортклубі тренер збував наркотики

Опубліковано:
30 Серпня, 2020

Скеровано до суду справу щодо організованої групи з 3 осіб, які збували наркотики у спортивному клубі м. Тернополя.

Прокуратурою Тернопільської області скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 3 учасників організованої злочинної за ч. 3 ст. 307 КК України, які упродовж 2019-2020 років здійснювали незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту, а також незаконний збут особливо небезпечних психотропних речовин у великих розмірах. Організатор групи, що чинив опір поліцейському при затриманні та незаконно зберігав бойові припаси, відповість також за ч. 1 ст. 263, ч. 2 ст. 345 КК України.

За версією слідства, організатором незаконного бізнесу є тернополянин-тренер одного зі спортивних клубів. Він разом із товаришем та братом створив групу, яка розповсюджувала особливо небезпечну психотропну речовину – PVP. Також встановлено факти зберігання та збуту наркотичних засобів у тому ж спортивному клубі.

Під час проведених обшуків за місцем проживання фігурантів кримінального провадження вилучено наркотики та психотропні речовин у твердих, кристалічних, порошкоподібних формах, зброю, боєприпаси, готівкові кошти у національній та іноземній валюті, засоби зв’язку.
На майно обвинувачених накладено арешт. На даний час усі вони перебувають під вартою.

Розслідування завершено.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #наркотик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #спортклуб, #тернопіль, #тернопільські новини, #тренер
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: