У селі Набережне, що на Тернопільщині, сильні дощі розмили дорогу. Люди скаржаться, що через стихію вони залишилися відрізаними від міста.

Як зазначає Роман Довбенко, після сильно-наднормових дощів розмило дорогу так, що доїхати дітям до школи складає неабияких труднощів. А  перевізник  взагалі відмовився заїжджати до села, поки не  буде  відремонтована дорога.

«Замість того, щоб екстрено зібрати комісію та розпочати усування наслідків, пріоритетно використовуючи бюджет з резервного фонду, представники влади лишень годують людей обіцянками та розглядають дану ситуацію, як рядове бажання людей, яке можна включити до планових ремонтів доріг, а не як екстрену необхідність. У чому суть? Невже резервний фонд уже використали, або запланували використовувати на вибори? Які пріоритети в нашої влади?», – йдеться у повідомленні.

До слова, село Набережне розташоване на березі річки Дністер, за 30 км від райцентру та найближчої залізничної станції «Бучач».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грози, #громадський транспорт, #дорога, #дощі, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #опади, #річка Дністер, #село Набережне, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: