На Тернопільщині освітні заклади проводять підготовку до початку навчального року

Опубліковано:
29 Серпня, 2020

У Чорткові навчальний рік розпочнеться із 15 вересня. Такі зміни пов’язані із віднесенням громади до «червоної» зони карантину. Про це повідомляє Чортківська міська рада.

За новими правилами Міністерства охорони здоров’я України вчителі та учні повинні перебувати дотримуватися таких правил: учням 1-4 класів дозволено пересуватися у закладах освіти без маски чи респіратора; допуск вчителів на роботу відбуватиметься тільки після проведення відповідного температурного скринінгу; у випадку підтвердження коронавірусу у когось із учнів, весь клас повинен піти на самоізоляцію та провести відповідні заходи; дозатори та антисептики повинні знаходитися у закладі тільки на вході, надалі рекомендується ретельно мити руки після кожного урок.

Для початку навчального року для шкіл громади також закупили антисептики, безконтактні термометри та одноразові рушники. Загалом, на закупівлю засобів захисту витратили більш ніж 140 тис. грн.

До слова, всі навчальні заклади вже отримали антисептичні гелі для рук, маски, одноразові рушники, безконтактні термометри, антисептики для дезінфекції поверхонь та рідке мило.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: