Карантин не для всіх: на Тернопільщині електрички переповнені пенсіонерами

Опубліковано:
29 Серпня, 2020

 

 

На Тернопільщині люди продовжують порушувати карантинні обмеження. Не дотримання соціальної дистанції, відсутність засобів індивідуального захисту – усе це можна зустріти у переповненій тернопільській електричці. Світлиною у соціальній мережі поділився Ігор Миколаїв.

«Карантин в поїзді))) Тернопіль-Підвисоке», – йдеться у повідомленні чоловіка.

Люди обурюються у коментарях, адже карантинні обмеження встановленні для всіх.

«Мої батьки ще 9 квітня виїхали на дачу і до тепер сидять безвиїзно там. Бояться, щоб не заразитись. На цьому фото кількох пасажирів я знаю і можу стверджувати, що серед них є такі, які мало не щодня їздять туди-сюди без потреби. Якби проїзд у поїздах для них був платним тоді б не шастали, бо в маршрутці потрібно платити. Це я веду до того, що коли не їздили поїзда, то вони чемненько сиділи по кільканадцять днів на дачі. А тут халява платить не треба. Вони ще й не задоволені, бо на дачу їдуть у вечері і цілий день там, а ж на третій день зранку додому», – зазначає Олена Харкова.

«Це ті що в зоні ризику. А потім під час карантину їм іще гроші добавляють, а нас усі через них на жорсткий карантин. Ми без роботи і зарплати і виживай через так ідіотів. Що ж вони старші люди їх треба жаліти ось тільки як нам виживати», – коментує Ігор Кульбаба.

До слова, станом на 29 серпня на Тернопільщині лабораторно підтвердили 6699 випадків коронавірусу.. з них 66 летальних, 3000 осіб одужало.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #електрика, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: