«Казковий автомобіль»: для Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру придбали спеціалізоване авто

Опубліковано:
29 Серпня, 2020

Для дітей Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру придбали казковий автомобіль. Про це повідомляє у соціальній мережі фейсбук Олег Нитка

«Ну ось і все. Довгих 10 місяців ми йшли до цього моменту і він настав… 10 місяців я не міняв світлину в фейсбук, бо пообіцяв собі, що зміню її лише після передачі автомобіля дітям. Акція казковий автомобіль закінчується. Йдуть останні приготування до передачі автомобіля діткам Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру. Тепер вперше привідкриємо завісу того яким буде цей Казковий автомобіль», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що у Тернополі тривала благодійна акція «Казковий автомобіль». Метою проєкту було зібрати кошти на придбання спеціалізованого авто для перевезення дітей з інвалідністю. Щоб зібрати необхідну суму, вихованці Тернопільського обласного навчально-реабілітаційного центру записали аудіо казки, які продавали.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #діти, #казковий автомобіль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #Тернопільський обласний навчально-реабілітаційний центр, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: