«Роман Кухарський ще ніколи не відмовив у допомозі», – о. Іван Борис

Опубліковано:
29 Серпня, 2020

Настоятель храму  Успіння Пресвятої Богородиці, що у с. Снігурівка, отець Іван Борис уже багато років товаришує із Романом Кухарським, вважає його добрим другом, з яким може поговорити і про особисте.

“Романа я знаю як дуже відповідальну та порядну людину, до якої можу звернутися із будь-яким проханням і, однозначно, не почую відмову. Допомагав Роман неодноразово для церкви, навіть усього не пригадаю. Нещодавно ми облаштували біля храму дитячий майданчик, який хотілось якось окультурити, додати «ізюминку», тому і вирішив звернутися до Романа. Як і зазвичай він не відмовив, а подарував декоративний млинок, який гармонійно доповнив цілісну картину”, – розповідає о. Іван.

null

Фото з мережі Інтернет

Ще один щедрий подарунок був зроблений для церковної громади, коли будували капличку, поки ішли роботи по побудові храму. Роман за власний кошт зробив двері та вікна.

Вагомий внесок зробив Роман і для відкриття новозбудованого храму після пожежі у 2015 році. Всі турботи пов’язані із гостиною для парафіян та гостей були повністю на плечах Романа, також він презентував аналой під Євангеліє. Багато його допомоги залишається поза увагою, про яку ніхто не знає. До прикладу, коли настоятель храму збирав допомогу на передову, Роман зробив вагомий внесок, забезпечив наших воїнів побутовою хімією (порошок, мило, шампуні та інше).

“Я тішуся, що маю такого товариша і впевнений, що він буде дбати про наші села, адже тут його рідна земля, він прагне позитивних змін для людей, адже як ніхто знає усю проблематику із середини, а не зі слів”, – каже о. Іван.

 

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #отець іван борис, #роман кухарський, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: