У Тернополі оновили сходи у вигляді клавіш фортепіано

29.08.2020 11:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

У Тернополі знову розфарбували сходи у вигляді клавіш фортепіано, що біля набережної ставу. Фарба на сходах, яку наносили минулого року учасники проєкту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» тернопільського осередку благодійного фонду «Карітас», уже частково змилася, тому учасники проєкту вирішили знову сходи розфарбувати.  Про це повідомляють у «Катірасі».

«Ділимось хорошими новинами.

Учасники проєкту «Соціально-педагогічна робота з дітьми та молоддю» завершили оновлення сходів поблизу озера.

Результат чудовий!

Працівники проекту допомогли молоді оновити малюнок, який там був раніше та реалізувати цікаву ініціативу знову.

Процес оновлення був приємним та надихаючим, адже діти знали, що ці колоритні сходи є привабливим місцем для тернополян та гостей міста.

Вигляд сходів суттєво не змінили, їх пофарбували у вигляді клавіш піаніно.

Відтак, наша молодь проявила себе як свідома, відповідальна, активна і готова змінювати себе та свою громаду. Вони надихають нас, а ми – їх .

Ми щиро дякуємо Тернопільська міська рада за підтримку та співпрацю в реалізації проекту.

Дякуємо нашим молодим людям, енергійним та цілеспрямованим, які, віримо, зреалізують ще не один проект у своїй громаді», - розповідають працівники благодійного фонду «Карітас».


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі