Нове зіркове сузір’я з’явилось на центральній алеї Тернополя

Опубліковано:
29 Серпня, 2020

День народження міста – це свято великої душі, яка складається із тисяч інших маленьких душ, принаймні, у мене саме такі виникають асоціації із  містом Тернополем.

Цього дня у різних його куточках-локаціях відбувалось чимало цікавих заходів, приурочених саме цій події, яка відбувається щороку у день, коли християнський світ відзначає особливе свято – Успіння Пресвятої Богородиці. Та найбільше тернополян зібралося у центрі міста, де за участю міського голови відбулося урочисте відкриття п’яти пам’ятних зірок на вже усталеній і відомій міській Алеї зірок. Цьогоріч,  вперше в історії міста, їх було аж п’ять: відомому подружжю художників Євгену та Тамарі Удіним, очільнику Тернопільської обласної організації НСПУ Олександру Смику, відомому українському телеведучому  і шоумену (віднедавна в минулому) Сергію Притулі, медичній спільноті та актору, режисеру, незмінному керівникові народного драматичного театру-студії «Сузір’я», громадському діячеві Оресту Савці. До слова, «зірка» Оресту Івановичу Савці з’явилась тільки завдяки клопотанням Міжнародної громадської організації «Лицарський Орден Українського Козацького братства ім. Св. Миколая». Актори згаданого театру показали уривок з вистави «Сотниківна»  Богдана Мельничука за однойменною повістю нашого видатного земляка Богдана Лепкого.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Валентина Семеняк

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #алея, #зірка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: