У Тернополі на очах у батьків жінка намагалася викрасти 1-річного сина

29.08.2020 07:13   Джерело: Файне місто
Опубліковано : Новини Тернопілля

На День Незалежності у Парку Національного відродження у молодих батьків ледь не викрали однорічного хлопчика. Про випадок у мережі Фейсбук повідомила мама дитини Оля Ониськів. Жінка розповіла, все трапилось блискавично швидко та несподівано. Проте вони з чоловіком вчасно відреагували та недопустили непоправного.

«Дорогі матусі, хочу Вас застерегти— дивіться за своїми дітьми уважно!!! Нещодавно, 24 серпня, у парку Національного відродження у нас з чоловіком ледь не вкрали однорічного сина. Ми сиділи на лавці біля Співучки, разом з подругою і її дитиною, а наш син біля нас на бардюрі. Людей кругом багато, тут раптом йде повненька жінка, років 40, коротко стрижена, темне волосся, в чорних лосінах і рожевій кофті підходить до нас , притишує ходьбу, бере дитину на руки , розвертається і йде. Ми зразу з чоловіком за нею, в секунду забрали дитину”, – йдеться у розповіді Олі Ониськів.

Оскільки хлопчик був постійно у полі зору батьків, то на дії незнайомки вони відреагували миттєво. Дитину у “викрадачки” забрали. Будучи у сильному шоковому стані, поліцію не викликали.

“На питання: “Для чого таке робите?”, вона відповіла: “Я тоже хочу погратись”. Жінка явно не в собі, або під якоюсь речовиною. Знаю, потрібно було викликати поліцію, але ми були настільки шоковані,  що зразу до голови не прийшла ця думка. Тому будьте обачні і бережіть дітей», — додає Оля Ониськів.

У коментарях до допису тернополянки пишуть, мовляв, знають про кого йде мова. Зі слів людей, це прихічно хвора жінка, яка проживає на цьому масиві. Її рекомендують оминати, адже вона часто веде себе агресивно, особливо з дітьми. Очевидці стверджують, що вона плює на діток, нецензурно висловлюється та кидає у них камінням.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Файне місто  

Коментарі