Тернопільська «Алея зірок» поповнилася новими іменами

28.08.2020 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Анастасія Флейтута

У Тернополі «Алея зірок», що на вул. Гетьмана Сагайдачного, поповнилася новими іменами. Сьогодні, 28 серпня, офіційно відкрили колективну та 4 іменні зірки. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«Усі ці люди, чиї зірки ми відкриваємо сьогодні: Євген та Тамара Удіни, Орест Савка, Олександр Смик та Сергій Притула, доклали неабияких зусиль, аби про наше місто чули у різних куточках України та світу. Окрему бронзову колективну зірку закладено сьогодні і всій нашій медичній спільноті, адже саме цього року ми надзвичайно гостро відчули, якою необхідною і важливою для нас є робота лікарів і всіх медичних працівників. Дякуємо вам за відданість та жертовність», - відзначив Сергій Надал.

До слова, «Алею зірок» відкрили 28 серпня 2011 року. Кожного року на День міста алея поповняється новими іменами. Наразі, на Алеї зірок закладено 31 іменну та одну колективну зірку.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі