З нагоди свята Успіння Пресвятої Богородиці: у Тернополі відбулася святкова Літургія

Опубліковано:
28 Серпня, 2020

У Тернополі сьогодні, 28 серпня, відбулася святкова Літургія з нагоди свята Успіння Пресвятої Богородиці та День міста. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Щороку у храм Пресвятої Богородиці, що на вул. Князя Острозького, приходять тисячі тернополян. Люди у спільній молитві попросити ласки і заступництва у Матері Божої. Проте, цьогорічна святкова Літургія відбулася за особливих умов – без присутності парафіян у приміщенні храму.

«У цей день ми в спільній молитві звертаємося до Божої Матері, просимо у неї миру, благословення та підтримки для Тернополя. Дякую кожному тернополянину за щоденну працю на благо нашого рідного міста. Дякую усім військовослужбовцям за захист країни та їхнім сім’ям за розуміння. Дякую кожному, хто докладає свої зусилля, щоб змінити наше місто на краще. Дякую, що у цей складний час пандемії коронавірусу ми усі об’єдналися та довели, що ми єдина дружня громада та сім’я, яка зможе протистояти будь-якій небезпеці», – каже Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #день міста, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Успіння Пресвятої Богородиці
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: