«Комплексне трансфер-містечко»: у Тернополі відкрили відпочинкову зону

Опубліковано:
28 Серпня, 2020

У Тернополі сьогодні, 28 серпня, відбулося відкриття відпочинкової зони «Комплексне трансфер-містечко», що на вул. Качали, 1. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

«Це унікальний простір, адже особливість його не тільки в місці для відпочинку мешканців сусіднього будинку, але й в тому, що він має функціональне призначення як для дітей з особливими потребами, так і для учнів закладів освіти та всіх закладів культури», – зазначає Сергій Надал.

Урочисто відкрили відпочинкову зону багаторазові переможці пленерів, трьох разові стипендіати міського голови Анастасія Бачинська, Віталій Поврозник та Ірина Білокур. Також, в рамках в рамках презентації «Комплексного трансфер-містечка» та до 480-ої річниці з дня заснування Тернополя, на майданчику відбулося відкриття X ювілейного художньо-мистецького пленеру «Крізь роки, крізь століття, Тернополе, живи!».

До слова, відпочинкову зону «Комплексний трансфер-містечко» реалізували в рамках «Громадського бюджету 2020».

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Комплексне трансфер-містечко», #день міста, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: