Два міста Тернопільщини опинилися в «червоній» зоні карантину

Опубліковано:
28 Серпня, 2020

 Державна комісія з питань ТЕБ та НС поділила регіони України на карантинні зони. Відтак, міста Бережани та Чортків, а також Бережанський район опинився у червоній зоні карантину.

«До помаранчевої зони потрапили Тернопіль, Бучацький, Гусятинський, Заліщицький, Збаразький, Козівський, Лановецький, Монастириський, Теребовлянський, Тернопільський та Чортківський райони. Жовтий рівень небезпеки визначено у Борщівському, Зборівському, Підволочиському, Підгаєцькому та Шумському районах. Як бачимо, у зеленій зоні немає жодного району Тернопільської області. Ситуація в області залишається складною. Тому ми вкотре звертаємося до мешканців області з проханням дотримуватися вимог адаптивного карантину», – зазначив виконувач обов’язків голови обласної державної адміністрації Ігор Гайдук.

До слова, станом на 28 серпня на Тернопільщині підтвердили 5474 випадки коронавірусу, з них 63 – летальних, 2952 осіб одужало.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бережани, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: