Тернополянин хотів повернути позичені кошти, та в результаті потрапив у поліцію

Опубліковано:
28 Серпня, 2020

Повернути кошти, позичені товаришеві, вирішив 20-річний тернополянин. З відповідним проханням молодик звернувся до боржника, проте той відповів, що грошей немає. Тоді житель обласного центру й забрав у товариша велосипед. Вартість двоколісника оцінив у 2 тисячі гривень. Житель Шумська довго не думаючи, звернувся у поліцію. Тепер тернополянин відповідатиме за крадіжку чужого майна.

“До співробітників Тернопільського відділу поліції із заявою про відкрите викрадення майна звернувся житель Шумська. Чоловік заявив, що в обласному центрі його пограбував знайомий, забравши велосипед вартістю дві тисячі гривень. У ході досудового розслідування, розпочатого за частиною 1 статті 186 ККУ,  правоохоронці з’ясували, зловмисник відкрито викрав майно потерпілого, адже останній був винен йому гроші. Під час зустрічі 20-річний тернополянин став вимагати повернення боргу. Шумчанин відповів, що коштів немає. Тоді  велосипед й опинився в руках раніше судимого жителя обласного центру”, – поідомили у Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Зловмисника поліцейські розшукали, велосипед вилучили. Триває досудове розслідування.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #кримінал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: