«Збували наркотичні речовини у спортивному клубі»: у Тернополі судитимуть учасників незаконного угрупування

Опубліковано:
27 Серпня, 2020

У Тернополі судитимуть угрупування, яке збувало наркотичні речовини у спортивному клубі. Обвинувальний акт стосовно 3 учасників злочинної групи, направили до суду

Як повідомляє Прокуратура Тернопільської області, організатором незаконного бізнесу є 35-річний тернополянин – тренер одного зі спортивних клубів міста. Разом із товаришами він розповсюджував наркотичні речовини. Під час обшуку, правоохоронці виявили та вилучили наркотики та психотропні речовини у твердих, кристалічних, порошкоподібних формах, зброю, боєприпаси, готівкові кошти у національній та іноземній валюті, засоби зв’язку.

Загалом, оперативники затримали 12 осіб, причетних до наркозлочинів. Їм усім обрали запобіжний захід тримання під вартою.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #наркотичні речовини, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сппортивний клуб, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: