У Тернополі відкрили проїзд на Гаївському мості

Опубліковано:
27 Серпня, 2020

У Тернополі завершили реконструкцію Гаївського моста. Офіційне відкриття шляхопроводу відбулося сьогодні, 27 серпня. Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Як зазначає мер міста Сергій Надал, від сьогодні шляхопровід відкритий для проїзду як легкового, так і великогабаритного транспорту з максимальною вагою 100 тонн.

«Ще до початку робіт цей міст був важливою транспортною артерією не лише у Тернополі, але й в області та Україні загалом, тому його перекриття спричинило неабиякі незручності для водіїв, а також призвело до утворення корків у Тернополі. І ось тепер, після завершення всіх будівельних робіт, водії знову можуть користуватися ним, але тепер міст не аварійний і небезпечний, а новий та сучасний з чотирма смугами для руху транспорту (по дві у кожному напрямку)», – каже Сергій Надал.

До слова, на реконструкцію Гаївського моста витрачено близько 50 млн грн.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гаївський міст, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: