Тернополянка представила колекцію копій чудотворних ікон України та світу

Опубліковано:
27 Серпня, 2020

Впродовж 19 років відома тернопільська культурно-освітня діячка, заступник голови Тернопільського обласного відділення Українського фонду культури Марія Тройчак збирала копії чудотворних ікон України та світу. Свою колекцію вона представила у Вишнівецькому палаці. 

На виставці представлено тільки частину цього духовного скарбу – 93 з-понад 200 ікон, які є в колекції Марії Тройчак. Зокрема, відвідувачі виставки можуть побачити копії ікон з Духовних святинь різних конфесій, на них – Пресвята Богородиця, Ісус Христос та Святі. Чудотворні святині з Італії, Іспанії, Ізраїлю, Португалії, Німеччини, Франції, Чехії, Словенії, Сербії, Хорватії, Польщі, Австрії, Угорщини, України тощо.

До слова, виставку копій чудотворних ікон у Вишнівецькому палаці можна буде переглянути до кінця липня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виставка, #Вишнівецький замок, #ікони, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»
20:16, 16 Квітня, 2024

Голова Борсуківської ТГ Роман Кухарський: «Живемо… Важко, але працюємо»

Блоги
Найбільше читають: