«Опілля» посприяло перемозі риболовів з Тернопільщини

26.08.2020 19:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

На водоймі села Марковичі неподалік міста Горохів відбувся Кубок Волинської області з ловлі риби спінінгом з берега. У змаганнях взяло участь 12 команд риболовного спорту. Більшість учасників — представники областей західної України.

Протягом одноденних змагань і погода, і клювання видалися не найліпшими, проте команда земляків з Тернопільщини «Опілля»-ТОФРС» завзято боролася за перемогу. Наполегливість винагородила тернопільських риболовів високим результатом: спортсмени «Опілля»-ТОФРС» посіли друге командне місце. Загалом тернополяни впіймали приблизно 2,5 кг риби.

null

 

null

Враження після змагань на Волині у наших риболовів щонайприємніші. Капітан команди «Опілля»-ТОФРС» Степан Семенів заявив, що тернопільським учасникам вдалося реалізувати спільні очікування.

«Нашій команді зіграв на руку попередній досвід із ловлі риби у Марковичах. Адже кілька тижнів тому на тій же водоймі відбувся чемпіонат Волинської області. Під час нього ми отримали досвід, і це також допомогло здобути друге місце на Кубку. Тож прямуючи до Марковичів, ми вже знали куди їдемо і що саме нам слід робити на цьому ставку», — зазначив Степан Семенів.

null

Капітан «Опілля»-ТОФРС» також подякував корпорації «Опілля» за незмінну підтримку риболовного спорту на Тернопільщині.

«Наша команда щиро вдячна підприємству «Опілля» за сприяння в організації поїздки спортсменів Кубок Волинської області з ловлі риби спінінгом з берега. Пивоварня забезпечила тернопільських риболовів напоями та спортивною формою для змагань. Допомога «Опілля» для нас — важлива та цінна», — відмітив Степан Семенів.

Директор з маркетингу корпорації «Опілля» Володимир Гомівка зауважив, що підприємство «Опілля» зацікавлене у підтримці розвитку риболовного спорту на Тернопільщині. Адже змагання риболовів це не тільки впіймані трофеї та нагороди, а й чудова можливість відпочити від напруженого ритму життя, побувати на природі та очистити свої думки від негативу.

null

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі