«Чортків Smart»: люди зможуть слідкувати за рухом громадського транспорту

Опубліковано:
26 Серпня, 2020

У Чорткові люди зможуть відстежувати рух громадського транспорту за допомогою додатку «Чортків Smart». Про це повідомляє Чортківська міська рада.

Зокрема, містяни матимуть доступ до дев’яти камер відеоспостереження, через які зможуть відстежувати рух громадського транспорту. Для цього потрібно зайти у додаток, натиснувши «Про Чортків» – «Відеокамери міста». Також, завдяки новій функції можна слідкувати за рухом громадського транспорту у Чорткові в режимі реального часу. Додаток показуватиме обраний користувачем маршрут, зупинки та розташування транспорту. Таким чином, обравши на карті потрібну вам зупинку, можна побачити, орієнтовно за який час прибуде та чи інша маршрутка. Для цього вам необхідно зайти у розділ «Транспорт».

До слова, «Чортків Smart» – це мобільний додаток для швидкого оповіщення жителів громади щодо аварійно-ремонтних робіт, таких як відключення водо-, електро- чи газопостачання.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #«Чортків Smart», #громадський транспорт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #чортків
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: