«Внаслідок необережного поводження зі зброєю»: назвали причину смерті військовослужбовця з Тернопільщини

Опубліковано:
26 Серпня, 2020

Минулого тижня стало відомо про загибель 31-річного лейтенанта Володимира Рудика з Тернопільщини. За попередньою інформацією військовий загинув від кульового поранення на Луганщині. Проте, у частині, де він служив, назвали іншу причину.

Читайте також

«Віддав найцінніше – своє життя»: на Тернопільщині попрощалися із загиблим військовослужбовцем

«Командування частини повідомляє про трагічну смерть старшого лейтенанта Володимира Рудика. За результатами попередньої службової перевірки воїн помер внаслідок необережного поводження зі зброєю. Командування бригади висловлює глибокі співчуття рідним та близьким Володимира»,  – повідомляє 14 окрема механізована бригада імені князя Романа Великого

Зазначимо, Володимир Рудик був командиром роти 14-тої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого. За час служби він отримав 6 державних нагород. У селі Золотник Теребовлянського району 23 серпня військового провели в останню дорогу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Володимир Рудик, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: