Наймасштабніша молодіжна подія року відбулася у Бучачі

Опубліковано:
26 Серпня, 2020

23 серпня в місті Бучач відбувся унікальних захід для активної молоді «Молодіжний Форум», тема якого: «Розвиток молоді громад».

Організатори «Молодіжний Портал Бучача» мали на меті надихнути учасників, запевнити, що в їхніх силах створювати зміни навколо себе, забезпечити необхідні умови для обміну досвідом, зокрема між різними містами, налагодити співпрацю між представниками молодіжних організації та визначити ефективні шляхи покращення молодіжного руху громади.

null

У Форумі взяли участь понад 50 учасників з різних куточків України та близько 2000 осіб приєдналися до перегляду в онлайн-режимі. Захід відбувся у відкритому креативному просторі «Арт-Двір» із дотриманням усіх санітарно-гігієнічних вимог.

Протягом заходу учасники отримали можливість поділитися власними ідеями щодо розвитку ОГТ, обмінялися досвідом з колегами з різних міст, прослухали доповіді спікерів та подискутували про актуальні питання для молоді. У практичній частині усі бажаючі мали змогу зайнятися напрацюванням етапів стратегії  молодіжної політики Бучача на 5 років.

null

Спікерами цього року на Форумі були:

Мирослав ЛІЩИНСЬКИЙ – керівник “Молодіжного порталу Бучача”

Олена КРАВЧУК – голова Бучацької РДА

Віталій ФРЕЯК – голова Бучацької районної ради

Максим ЧЕРКАШИН – керівник ГО “Освітньо-аналітичний центр розвитку громад”

Роман ЛОЗИНСЬКИЙ – народний депутат України

Іван ОМЕЛЯН – експерт з інституційного розвитку організацій та коаліцій

Олександр ЯРЕМА – державний секретар Кабінету Міністрів України

Захар ТКАЧУК – голова асоціації молодіжних працівників України

Христина БІЛІНСЬКА – начальник управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей у Тернопільська міська рада

Ігор ЧОРНИЙ – начальник Управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації

Алла СОКОЛОВСЬКА – начальник відділу культури, національностей, релігій і туризму Бережанської районної державної адміністрації

Марія СЛОБОДЯН – керівник апарату Бучацької районної державної адміністрації

Леся ГОЛОЯД – президент Молодіжного Конгресу Зборівської міської ради

Завершенням заходу стало чудова неформальна вечірка. Організатори приготували учасникам заходу безліч розіграшів, конкурсів та подарунків.

null

«Сьогодні в місті Бучач відбувся молодіжний форум Бучача, тема: «Моя хата скраю – першим зміни починаю». На мою суб’єктивну думку – це найкращий із молодіжних форумів, який організовується громадською організацією в одному із районів нашої області. Організатори залучили крутих спікерів зі всієї України. І як показав форум, в Бучачі є активна молодь, яка готова змінюватись і готова змінювати. Дякую організаторам Мирославу та Світлані Ліщинським за запрошення та за те, що у кращу сторону змінюєте молодь Бучаччини і всієї області», – поділився на приватній сторінці Facebook своїми враженнями від заходу начальник Управління сім’ї та молоді Тернопільської обласної державної адміністрації Ігор Чорний.

Тетяна Іваніцька

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бучач, #молодь, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #форум
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: