«Прийматимуть лише хворим на COVID-19»: Тернопільську лікарню швидкої допомоги перепрофілюють у госпіталь

Опубліковано:
25 Серпня, 2020

Тернопільську лікарню швидкої допомоги перепрофілюють у госпіталь, де надаватимуть допомогу виключно хворим на коронавірус. У медзакладі уже розгорнули 135 ліжок. Про це повідомляє «Файне місто».

У статусі госпіталю Тернопільська лікарня швидкої допомоги перебуватиме до 30 серпня. Звичний графік роботи планують відновити з 1 вересня.

«На базі нашого лікувального закладу функціонував травмпункт. Відділення з надання допомоги по хірургії та травматології з 18 серпня переведені: хірургічне відділення – у міську лікарню №2, яка прийматиме хворих впродовж 7 днів на тиждень, травматологія – на базі Університетської лікарні. Працюватимемо у такому режимі до 30 серпня, повертатися у статус ургентної лікарні, яка надаватиме допомогу травматологічним та хірургічним хворим, плануємо 1 вересня», – зазначає головний лікар Ярослав Чайківський.

На Тернопільщині ситуація із захворюваністю на коронавірус залишається складною Кількість інфікованих щодня збільшується. Станом на 25 серпня лабораторно підтвердили 4916 випадки коронавірусу, з них 59 летальних та 2851 особі одужало.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #госпіталь, #карантин, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #Тернопільська лікарня швидкої допомоги, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: