COVID-19: голова Тернопільської ОДА Володимир Труш та його заступники перебувають на стаціонарному лікуванні

Опубліковано:
25 Серпня, 2020

Очільник Тернопільської обласної державної адміністрації Володимир Труш, у якого попередньо виявили коронавірус, перебуває у лікарні. Попри госпіталізацію, чиновник продовжує працювати дистанційно.

«Наразі перебуваю на стаціонарному лікуванні. Медики діагностували пневмонію. Отримую необхідну допомогу, але паралельно продовжую працювати. ️Хочу наголосити, що Тернопільська область не залишилася без нагляду. Навіть попри те, що деякі мої заступники теж захворіли на коронавірус і перебувають в лікарні», – повідомляє Володимир Труш.

Тернопільська обласна державна адміністрація продовжує працювати у звичному режимі. Сорок працівників, які останні дні контактували з Володимиром Трушом, пройшли ПЛР-тестування. Саме ж приміщення облдержадміністрації продезінфікували.

До слова, в області додатково підготовлюють медзаклади, де зможуть надавати допомогу хворим на коронавірус. Зокрема, медустанови у Зборівському, Підгаєцькому, Теребовлянському, Борщівському та Тернопільському районах

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Володимир Труш, #коронавірус, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: