Тернополяни поскаржилися на «Бункермуз»: заклад чекає серйозна перевірка

Опубліковано:
25 Серпня, 2020
Недотримання правил карантину, гучна музика та відсутність дозвільних документів стали причиною скарг тернополян на відомий заклад громадського харчування «Бункермуз», що функціонує в центрі Тернополя.

Люди звернулися у мерію та розповіли про проблеми, з якими змушені стикатися жителі прилеглих до закладу будинків. Відтак, у міській раді створили комісію щодо організації перевірки ресторації.

 Відповідне розпорядження днями підписав міський голова Тернополя Сергій Надал.

«Враховуючи численні скарги мешканців міста на недотримання режиму тиші у вечірній нічний час, в т.ч. гучної музики, вживання алкогольних напоїв на прилеглій території, враховуючи відсутність документів дозвільного характеру у закладу «Бункермуз»: створити комісію щодо організації перевірки закладу громадського харчування…», — йдеться у документі.

Членам чомісії доручено здійснити перевірку на предмет дотримання вимог чинного законодавства у закладі, в т.ч. карантинних обмежень та інших встановлених норм та правил функціонування закладів ресторанного господарства.

Інформацію щодо результатів перевірки закладу комісією очільник Тернополя просив надати до 27 серпня.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бункермуз, #карантин, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: