Тернополян вразила патріотична фотовиставка «Я – Україна»

Опубліковано:
25 Серпня, 2020

Одним із найяскравіших тернопільських заходів у святковій програмі до Дня незалежності став етнофестиваль.  Його провели в обласному центрі на вулиці Гетьмана Сагайдачного. Зважаючи на ситуацію з коронавірусом, присутніх попросили дотримуватися карантинних вимог.

У рамках дійства під відкритим небом виступали артисти, відбувся показ мод у вишиванках, охочі мали змогу долучитися до розважальних конкурсів. Проте чи не найбільше відвідувачів зацікавили роботи фотовиставки проекту «Я — Україна». Його урочиста презентація відбулася у рамках фестивалю.

Дизайнерка та ідейниця етнофестивалю Іванна Сивак розповіла, що над реалізацією проекту «Я — Україна» кілька місяців працювали чимало тернопільських митців із різною спеціалізацією. Сам же задум патріотичної фотовиставки зародився у Іванни Сивак після того, як вона понад рік створювала вишиваний одяг. Своїми думками вона поділилася з учасниками команди. Вони ідею Іванни підтримали з радістю.

До проекту «Я — Україна» долучилося чимало знаних людей Тернопільщини. Кожен з учасників на час фотосесії перевтілювався у певний образ, який асоціюється з Батьківщиною. Виставка, яку втілили за сприяння Іванни Сивак, ще раз продемонструвала тернополянам багатогранність і різноманіття нашої України.

null

 

null

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вишиванка, #дефіле, #етнофестиваль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: