До Дня Незалежності України відома піаністка Юлія Божик записала Гімн України

Опубліковано:
24 Серпня, 2020

Юлія Божик зіграла інструментальну версію Гімну, щоб таким чином долучитися до святкування Незалежності України.

«Мрію, щоб Гімн України в цей день прозвучав у кожній домівці, де є українці, незалежно від того де вона знаходиться. Щоб прослухавши Гімн, українці з цілого світу духовно об’єднались» – поділилася музикантка.

Піаністка Юлія Божик виконала Гімн України на Меморіалі Небесної Сотні. Місце виконання обрала не випадково. Адже Меморіал Небесної Сотні – це місце пам’яті Героїв України, які поклали своє життя за Україну. Вони стали національним символом України та прикладом незламності духу українського народу.

Аранжування музики Михайла Вербицького зробив композитор і піаніст Михайло Олійник.

До слова, Юлія Божик – піаністка, лауреат міжнародних конкурсів, дружина та артдиректора відомого скрипаля-віртуоза Олександра Божика. Закінчила ЛНМА ім. М. Лисенка у клас проф. Оксани Рапіти. Активно концертує з Олександром Божиком в Україні та за кордоном. Створили разом із ним проєкт «Божик Дуо»(Bozhyk Duo) і виконують кавери на відомі хіти та авторські твори Олександра. Щотижня викладають нове відео у мережу і збирають мільйонні перегляди.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #гімн України, #день незалежності, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #Юлія Божик
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: