У Тернополі вшанували пам’ять загиблих воїнів АТО/ООС

Опубліковано:
24 Серпня, 2020

Сьогодні, 24 серпня, вшанували пам’ять загиблих захисників. Панахида та покладання квітів відбулася на Алеї Героїв, що на Микулинецькому кладовищі. Про це повідомляє Тернопільська обласна державна адміністрація.

Вшанувати пам’ять захисників, які віддали своє життя за Україну, прийшли представники влади, громадських організацій, волонтери та родичі загиблих.

«У День незалежності України, ми згадуємо всіх, хто впродовж усієї історії нашого народу боронив нашу землю. На жаль, серед загиблих є наші земляки, які впродовж останніх років загинули в боротьбі за незалежність і суверенітет України. Сьогодні ми схиляємо голови перед подвигом сучасних Героїв, які віддали найцінніше — своє життя. Наше завдання – пам’ятати про них та молитися за їх світлі душі. Вічна слава полеглим борцям за Україну!», – зазначив заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Гайдук.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Алея Героїв, #день незалежності, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: